Upgrades & Migraties

"Cloud Life zorgt voor een soepele overgang naar de laatste Microsoft technologie zonder zorgen"

Migreren naar een nieuwe omgeving, of upgraden naar Office 365, is vaak een uitdagend project waar meer bij komt kijken dan gedacht. Het vereist kennis van veel aspecten, mankracht en bovenal een strakke en correcte aanpak. Veel organisaties werken hierdoor lang door met verouderde omgevingen, zonder de nieuwe manier van werken in te kunnen zetten. Met alle nadelige gevolgen van dien.
Cloud Life zegt daarom: no worries! Wij helpen je! Wij hebben alle denkbare soorten Microsoft migraties achter de rug. Zelfs van niet-Microsoft omgevingen naar Office 365! Het kan allemaal; met de juiste aanpak

Upgrade SharePoint Cloud Life

De juiste omgeving

Of jouw organisatie nu een Office 365 SharePoint Online, On-premises, OneDrive for Business of Exchange Online omgeving nodig heeft, wij werken met jullie samen om te kunnen adviseren wat écht nodig is. Strategische en concrete doelen die aansluiten bij jullie plannen en visies, waarmee we zorgen dat je het meeste uit jouw omgeving haalt.

Migratie SharePoint Cloud Life

De juiste informatie

Voordat we ons advies uitbrengen, willen we je eerst nog wat beter leren kennen. No worries, we houden het zakelijk 😉
We verzamelen informatie over de werkgewoontes van jouw organisatie. We richten ons op de belangrijkste activiteiten alsmede de limitaties en wensen op basis van de huidige omgeving. Security en compliance staat hier centraal.

Office 365 migratie Cloud Life

De juiste aanpak

We werken met je samen en creëren een optimaal afgestemd effectief en kostenefficiënt migratieplan. SharePoint on-premises 2007-2013 omgevingen naar SharePoint Server 2016 of het upgraden van on-premises tech naar de nieuwste en productiefste Cloud software in Office 365. Wij regelen het voor je! 

Wat wij voor jou doen

The sky isn’t the limit. Jij geeft aan wat je wilt bereiken, wij zorgen ervoor.

Fileshare migraties SharePoint

Netwerkschijven vol chaos; lastig te beheren, nog lastiger het juiste document te vinden. SharePoint en Cloud Life bieden uitkomst! Wij migreren al jouw fileshares naar Office 365 en we helpen met een logische structuur en indeling.

SharePoint naar Office 365 migraties

Draait jouw organisatie nog een verouderde SharePoint omgeving? Wij upgraden je SharePoint omgeving naar Office 365, zorgen voor een probleemloze overstap en leveren trainingen voor de gebruikers en beheerders. Van aanpak tot je eigen Cloud Life, wij verzorgen het voor je.

SharePoint site- en content migraties

Wij helpen door specifieke content naar je nieuwe SharePoint omgeving over te zetten. Elke SharePoint versie. Jij vraagt, wij draaien. Wij zijn expert op dit gebied en denken hanteren bewezen strategiën. Zo begin je met een frisse en snelle omgeving.

SharePoint naar SharePoint upgrades

Heeft jouw organisatie geen mogelijkheid of behoefte naar Office 365 te migreren? Wij upgraden je huidige SharePoint omgeving naar de gewenste versie. Zelfs vanaf SharePoint 2003. Wij denken graag met je mee. Zo kan VM's in Azure hosten schelen in de kosten. Dat is verder denken, dat is Cloud Life.

Server migraties naar Azure

Jouw servers migreren naar een snellere, betere en goedkopere schaalbare oplossing? Wij nemen je het werk uit handen en migreren van single server tot je hele datacenter naar Azure. Wij controleren direct waar de quick wins zitten en zetten Azure PaaS en IaaS in.

Beheer & Contact

Het beheer van jouw omgeving

Een nieuwe, frisse en optimale omgeving. Zorg ervoor dat je omgeving gezond en efficiënt blijft door te investeren in beheer. Onze healthchecks en continue pro- én reactief beheer zijn geheel ontzorgend.
Het beheer van jouw omgeving kun je aan ons overlaten. Jij kent ons, wij kennen jou. Je producten en je organisatie. Directe kennis. Directe hulp. Wij denken mee en zijn als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen die voor jou van toepassing kunnen zijn. Gratis demo’s van preview-technologie en kennisdeling zijn voor ons heel normaal. Alles om jou het meeste en beste uit de techniek en investering te laten halen.

Wij monitoren, beheren en realiseren alle Microsoft technologieën. On-premises en in de cloud. Wij geven unieke inzichten in het gebruik van jouw omgeving. 

Cloud Life zorgt ervoor dat onze mensen die jouw omgeving hebben ontworpen, gemigreerd en neergezet ook de mensen zijn die betrokken zijn bij het beheer. Zo ontzorgen wij jou 100%. Vanaf dag 1. Proactief én reactief beheer: on-premises of in de cloud: Cloud Made Easy.

Neem contact op

De eerste stap naar een geweldige digitale werkplek:
Je neemt contact op met Cloud Life.

Wij zorgen voor de rest.