Microsoft EM+S

Duidelijkheid in de uitgebreide wereld van Microsoft Enterprise Mobility + Security (EM+S)

Hoe voorkom ik datalekken? Hoe beheer ik mobiele devices? Hoe zorg ik dat wij AVG Compliant zijn? Terechte vraagstukken tijdens werken in de cloud. 
Het Enterprise Mobility + Security (EM+S) model in combinatie met de ervaring van Cloud Life zorgt voor de beveiliging en controle van jouw data, voorkomt datalekken, biedt uitgebreide dataclassificatie mogelijkheden, beheert devices, biedt flexibele Bring Your Own Device scenario’s en meer. Compleet gericht op maximale veiligheid en controle zónder dat de manier van werken en bedrijfsprocessen hoeven te veranderen. 
Cloud Life helpt, door middel van de juiste techniek in te zetten op de juiste plaats. Luisteren naar hoe jullie werken om dat te vertalen naar concrete oplossingen die een verschil maken. 

Cloud Life is voorloper in Nederland in kennis en inzet van Microsoft EM+S. Geen andere Microsoft partner heeft zoveel ervaring.

In samenwerking met Microsoft bieden wij tevens Cloud+ aan. Speciaal ontwikkeld om datalekken in de zorg, financiële instellingen en overheidsinstellingen tegen te gaan.
Klik hier voor meer informatie.

Microsoft Best Practises Cloud Life

Information Protection

Automatisch of handmatig classificeren van documenten en data én dit automatisch versleuteld kunnen versturen. Hiermee creëer je bewustwording van vertrouwelijke of gevoelige informatie, zoals bijv. BSN of IBAN nummers, en beveilig je dit zodat je altijd weet wie de data inziet, waar het is en je volledige controle behoudt. Compleet intuïtief en aansluitend op je huidige processen.
Producten als Zivver en Zorgmail zijn hierdoor overbodig!

Intune Cloud Life

Intune

Alle apparaten die toebehoren aan jouw organisatie vanuit één plek in de cloud beheren. Policies uitrollen, updates plannen, applicaties beschikbaar stellen of zelfs wissen van apparaten op afstand. Volledige grip via Mobile Device Management vanuit Intune. 
Beheer daarnaast volledig alle bedrijfsdata die wordt geopend op apparaten die niet van jouw organisatie zijn zónder de apparaten te hoeven beheren. Telefoons, laptops en andere apparaten van medewerkers, externen die bij documenten en emails mogen. Grip op apparaten én data met Intune!

033-lock4

Identity & Access Management

Altijd kunnen inloggen vanaf elk device, waar je ook bent – maar dan wel veilig. Met onderdelen als Multifactor Authentication implementeren wij een tweede inloglaag zodat wanneer iemand inlogt vanaf een onbekende omgeving of onbekend apparaat je zeker weet wie het is. Verlies of lekken van inloggegevens is op deze manier een zorg minder. Publiceer direct al je bedrijfsapplicaties via Single Sign On naar Office 365 zodat je collega’s een geweldige cloud ervaring krijgen en vanuit één plek kunnen werken. Microsoft EM+S biedt het allemaal – en Cloud Life beheerst het tot in de puntjes.

Meer mogelijk maken

De cloud moet ons leven makkelijker maken. Veiliger. Beter. Cloud Life werkt daarom samen met jouw organisatie om de beste opties die jij nodig hebt vanuit Azure en Enterprise Mobility te adviseren én implementeren.
Wij denken vanuit de mens en jouw organisatie en koppelen daar een oplossing aan. 

Azure Active Directory

Advanced Threat Protection

Microsoft Intune

Azure Information Protection

Azure Virtual Machines

Data Loss Protection

Single Sign On

Multifactor Authentication

Beheer - Contact

Het beheer van jouw omgeving

Intune geïmplementeerd en de monitoring van al je devices uit handen geven? Geen probleem, Cloud Life verzorgt realtime monitoring en wekelijkse dreigings- en informatieve rapportage. Zo kun je zorgeloos doorwerken.

Ook jouw gehele Azure omgeving houden we desgewenst continue in de gaten en kunnen reageren op de kleinste afwijkingen om verstoringen en problemen voor te zijn.

Intune en Azure beheerd op afstand én op locatie. Het beheer van jouw omgeving kun je aan ons overlaten. Jij kent ons, wij kennen jou. Je producten en je organisatie. Directe kennis. Directe hulp. 

Wij monitoren, beheren en realiseren alle Microsoft technologieën. On-premises en in de cloud. Wij geven unieke inzichten in het gebruik van jouw omgeving. 

Cloud Life zorgt ervoor dat onze mensen die jouw omgeving hebben ontworpen, gemigreerd en neergezet ook de mensen zijn die betrokken zijn bij het beheer. Zo ontzorgen wij jou 100%. Vanaf dag 1. Proactief én reactief beheer: on-premises of in de cloud: Cloud Made Easy.

Neem contact op

De eerste stap naar een geweldige en veilige digitale werkplek:
Je neemt contact op met Cloud Life.

Wij zorgen voor de rest.