Microsoft 365

Een complete oplossing voor een veilige en betrouwbare omgeving om samen te werken

Microsoft 365 is een verzameling van Microsoft producten om een volledige en veilige oplossing te bieden.  Met de producten Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security (EM+S) kan een veilige omgeving gecreëerd worden, waar alle medewerken op een veilige manier kunnen samenwerken. Ontdek welke mogelijkheden Microsoft 365 voor uw organisatie kan betekenen.
Geen zorgen. Cloud Life.

Microsoft 365

Office 365

Het onderdeel Office 365 in het Microsoft 365 pakket biedt de gebruikelijke diensten, zoals deze bekend zijn bij Office 365. Office 365 is bedoeld om het samenwerken aan documenten te stroomlijnen middels de gebruikelijke Office toepassingen en om minder afhankelijk te zijn van lokale servers door gebruik te maken van Echange Online (e-mail) en OneDrive for Business (bestandsopslag).

De onderdelen van Office 365 in het Microsoft 365 pakket bevat:

 • Volledige geinstalleerde en webversies van Office toepassingen
 • Office op tablets en telefoons
 • 1 TB opslag voor bestanden
 • E-mail (50GB opslag), agenda’s en contactpersonen
 • Online-vergaderingen (chat, audio en HD-video vergaderen)
 • Microsoft Teams
 • Outlook Customer Manager
 • Microsoft Booking

Klik hier voor meer over Office 365

em+s

Enterprise Mobility + Security

Enterprise Mobility + Security in Microsoft 365 is bedoeld om het samenwerken aan bestanden, mailen en bestandsopslag te beveiligen. Tegenwoordig worden bestanden sneller gedeeld, data wordt gekopieerd naar mobiele apparaten en onveilige bijlages worden geopend. EM+S maakt het mogelijk om hier meer controle over te krijgen.

De EM+S onderdelen van Microsoft 365 omvatten:

 • E-mail beschermen tegen onveilige bijlagen, verdachte koppelingen en malware
 • Gegevensbescherming d.m.v. beleidsregels om de toegang van data te beheren
 • iOS-, Android-, Windows- en macOS-apparaten beheren
 • Selfservice-implementatie van pc’s met Autopilot

Klik hier voor meer over EM+S

Microsoft 365

Windows 10

Windows 10, het besturingssysteem van Microsoft, sluit naadloos aan op Office 365 en EM+S. Door de combinatie van Office 365, EM+S en Windows 10, wordt een veilige, gebruiksvriendelijke en betrouwbare omgeving gecreëerd voor uw werknemers. Doordat de Windows 10 apparaten onderdeel worden van één geheel, kunnen de apparaten beheert, beveiligd worden en voorzien van de laatste updates.

Meer dan advies

Wij helpen jouw organisatie het beste en meeste uit Microsoft producten te krijgen. Wij denken met je mee op alle vlakken: adoptie, training, technisch & functioneel beheer, design. Jouw digitale werkplek; zonder problemen, zonder zorgen. 

Meer doen

Wij werken nauw met je samen zodat we dezelfde visies delen. Jouw doelen zijn onze doelen.

Minder zoeken

Wij optimaliseren jouw omgeving op elk vlak. Nooit meer zoeken naar dat ene bestand.

Beter werken

Een product is slechts zo goed als de kennis van de gebruiker. Wij trainen en helpen gebruikers van alle niveaus het beste uit de producten én zichzelf te halen.

Beheer - Contact

Het beheer van jouw omgeving

Terugkerende consultancy op locatie. Continue onderhoud aan jouw Microsoft 365 omgeving op afstand én op locatie. Het beheer van jouw omgeving kun je aan ons overlaten. Jij kent ons, wij kennen jou. Je producten en je organisatie. Directe kennis. Directe hulp. Wij denken mee en zijn als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen die voor jou van toepassing kunnen zijn. Gratis demo’s van preview-technologie en kennisdeling zijn voor ons heel normaal. Alles om jou het meeste en beste uit de techniek en investering te laten halen.

Wij monitoren, beheren en realiseren alle Microsoft technologieën. On-premises en in de cloud. Wij geven unieke inzichten in het gebruik van jouw omgeving. 

Cloud Life zorgt ervoor dat onze mensen die jouw omgeving hebben ontworpen, gemigreerd en neergezet ook de mensen zijn die betrokken zijn bij het beheer. Zo ontzorgen wij jou 100%. Vanaf dag 1. Proactief én reactief beheer: on-premises of in de cloud: Cloud Made Easy.

Neem contact op

De eerste stap naar een geweldige digitale werkplek:
Je neemt contact op met Cloud Life.

Wij zorgen voor de rest.