Microsoft Webinar: veilig e-mailen in de zorg

Veilige communicatie tussen zorgverlener en patiënt is heel vanzelfsprekend maar hoe doe je dat nu met Office 365 en Enterprise mobility en security? In dit webinar bespreekt Nicole Oude Reijmerink (Microsoft) met Joris van den Eijnden (Savant Zorg) en Roderick Claassen (Cloud Life) waar ze tegen aanliepen en met welke oplossing ze veilig communiceren hebben mogelijk gemaakt, waarbij je ook kan voldoen aan de strikte eisen die van toepassing zijn binnen gezondheidszorg.

Ze staan niet alleen stil bij de technische invulling maar ook bij de impact op de eindgebruiker binnen de Savant. Als afsluiting bekijken ze wat dit betekent voor de patiënt om op een nieuwe en veilige manier te kunnen e-maillen met zijn zorgverlener.

Kijk je mee?

Wil jij meer weten over de veilige communicatie tussen zorgverlener en cliënt? Schrijf je vandaag nog in voor dit webinar op 25 april om 11:00 uur!

Update: Kijk hier het webinar terug

Roderick is de oprichter van Cloud Life. Daarnaast is hij Cloud Consultant, Trainer en Cloud Security specialist. Hij heeft ervaring met SharePoint en aanverwante technologieën sinds 2006, beheert en werkt met Office 365 sinds de dag dat het uitkwam(!) en is onderdeel van de Microsoft Partner Advisory Board op het vlak van Microsoft Enterprise Mobility + Security. Geen vraag is hem dus te gek. Wil je iets weten over Office 365, Azure of Security? Stuur een mailtje door op de knop hieronder te klikken! Roderick denkt graag met je mee.