Klik hier voor jouw prijs!

En? Heb je geklikt? Uit onderzoek is gebleken dat 81% van de zakelijke gebruikers gevoelig zijn voor o.a. phishing e-mails – en dus klikken op de befaamde “u heeft gewonnen, open gauw” berichten.

Hoe voorkom je dat jouw organisatie risico loopt? En wat dacht je van de beruchte datalekken door gebrek aan (automatisch) versleuteld te kunnen e-mailen? Of… wat als iemand de mobiele telefoon of Surface in de trein laat liggen? Al die zakelijke en privacy gevoelige informatie…..

Gelukkig is er een antwoord: De Cloud Security Scan van Microsoft & Cloud Life.
Binnen twee werkdagen heb jij volledig inzicht in de veiligheid en compliancy van jouw organisatie – én hoe eventuele gevonden problemen snel opgelost kunnen worden.

Organisaties zoals De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) gingen je voor.

Vraag:
Is de Microsoft 365 omgeving van de NVB aantoonbaar veiliger sinds Cloud Life jullie helpt? Zo ja, kun je toelichten hoe?

Laurens Verbruggen (NVB):
We hebben de Microsoft Secure score zien oplopen wat een goed teken is. Dankzij de maandelijkse rapportage met aanbevelingen wordt het ook elke maand veiliger.


Vraag:

Kun je een voorbeeld noemen van een project wat je samen met Cloud Life hebt gedaan, en hoe was de samenwerking en resultaat hiervan?

Laurens Verbruggen:

  1. De Cloud Security scan, hier kwamen zeer waardevolle aanbevelingen uit.
  2. Cloud Life heeft een Security dashboard voor ons gemaakt: een verzamel dashboard van de vele security gerelateerde Azure/Intune/Office 365/Sharepoint inzichten op één dashboard.
    Het doel  is tweeledig: Het dashboard hangt bij de IT afdeling, hier door hebben we snel inzicht in de belangrijkste issues. Verder verhoogt het de security awareness van medewerkers wanneer ze het scherm zien.
  3. Cloud Life heeft ook zeer adequaat en bekwaam bij een spoed issue geholpen.


Vraag:
Merken de medewerkers hier iets van in het dagelijks gebruik?

Laurens Verbruggen:
Gelukkig niet zou ik eigenlijk willen zeggen. Met de huidige technieken mits goed ingeregeld hoeft een doorsnee medewerker geen belemmering te ervaren in zijn of haar werk.

Ook veilig werken? Klik hier om vrijblijvende informatie aan te vragen 
(no worries, je hoeft geen informatie achter te laten, daar houden wij zelf ook niet van!)

Roderick is de oprichter van Cloud Life. Daarnaast is hij Cloud Consultant, Trainer en Cloud Security specialist. Hij heeft ervaring met SharePoint en aanverwante technologieën sinds 2006, beheert en werkt met Office 365 sinds de dag dat het uitkwam(!) en is onderdeel van de Microsoft Partner Advisory Board op het vlak van Microsoft Enterprise Mobility + Security. Geen vraag is hem dus te gek. Wil je iets weten over Office 365, Azure of Security? Stuur een mailtje door op de knop hieronder te klikken! Roderick denkt graag met je mee.