Microsoft reikt dubbel(!) Gold Partnership uit aan Cloud Life

Cloud Life is dubbel Microsoft Gold Partner!

Microsoft heeft aan Cloud Life de hoogst haalbare status voor een erkende Microsoft partner toegekend; Microsoft Gold Partner.
Wij zijn Gold Partner geworden op twee(!) onderdelen; Cloud Productivity en Cloud Platform. Deze status hebben wij behaald door onze vergaande cloud expertise, maar vooral doordat wij enorm efficiënt en succesvol unieke en innovatieve cloud security diensten in o.a. de vorm van moderne veilige werkplekken creëren voor onze klanten.

De Microsoft Gold certificering is een wereldwijd erkend kwaliteitskeurmerk en de hoogste erkenning die Microsoft uitreikt, weggelegd voor een select aantal partners met bewezen successen. Uiteraard zijn wij hier enorm trots op en dit bevestigt dan ook de kwaliteit van onze diensten.

Cloud Life is landelijk expert op het gebied van de Veilige Moderne Werkplek in de Microsoft Cloud.
Wij hebben onder andere de eerste grootschalige zorgorganisatie in West Europa naar een volledig veilig & compliant werkplek geholpen, zonder dat zij nog andere tools nodig hebben. Veilig mailen, veilig inloggen, veilig apparaatbeheer en meer. Kortom: veilig modern werken – en dat alles zonder implementatiekosten.
Wij bieden met onze Cloud+ oplossing een unieke dienst bovenop het Microsoft platform, geschikt voor elke organisatie die zich geen zorgen wil maken over de veiligheid of stabiliteit van de werkplek, apparaten en medewerkers hun identiteit. Direct vanuit jouw Microsoft omgeving, zonder plug-ins of extra software! Hierdoor zijn tools als Zivver en Zorgmail overbodig. De volledige Microsoft suite benutten, wij helpen je erbij.

Hecht jouw bedrijf waarde aan kwaliteit, korte implementatietijden, expertise, veilig werken, stabiliteit, gevoel voor de mens en niet alleen techniek? Dan maken wij graag eens kennis met jullie.

Neem nu contact op met Cloud Life, of neem een kijkje bij de klanten die we al geholpen hebben.

“Deze partners hebben een diepgaande expertise die hen in de top van ons partnerecosysteem plaatst en hun vaardigheid zal klanten helpen innovatieve oplossingen in te zetten” – Gavriella Schuster, Corporate Vice President Microsoft Worldwide Partner Group

 

“Cloud Life is an example of Partner Excellence” – Robin van Setten, Microsoft Nederland Health Care Lead

 

Roderick is de oprichter van Cloud Life. Daarnaast is hij Cloud Consultant, Trainer en Cloud Security specialist. Hij heeft ervaring met SharePoint en aanverwante technologieën sinds 2006, beheert en werkt met Office 365 sinds de dag dat het uitkwam(!) en is onderdeel van de Microsoft Partner Advisory Board op het vlak van Microsoft Enterprise Mobility + Security. Geen vraag is hem dus te gek. Wil je iets weten over Office 365, Azure of Security? Stuur een mailtje door op de knop hieronder te klikken! Roderick denkt graag met je mee.