Cloud Life de go-to Microsoft Security Partner

Afgelopen zomer werd het jaarlijkse Microsoft event ‘Inspire’ weer gehouden. Dit maal in Las Vegas, USA. Microsoft Inspire is sinds 2003 een conferentie die jaarlijks door Microsoft wordt gehouden voor partners wereldwijd. Bij Inspire leren partners als eerste over de roadmap van Microsoft voor het komende jaar, netwerken en bouwen ze verbindingen, delen ze best practices en ervaren de nieuwste productinnovaties.

Dit helpt ons als Microsoft Partner onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Hiermee zijn wij immers als eerste op de hoogte van op handen zijnde veranderingen, die mogelijk nuttig zijn voor specifieke klanten.

In een sessie op dit event werd Cloud Life genoemd als één van dé innovatie partners in Nederland, en de go-to Security partner in Nederland. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op.

Als Microsoft partner hebben wij kennis van alle onderdelen binnen Azure, Office 365 en Microsoft 365. Echter, door onze sterke focus op – en boodschap vanuit – Security & Compliance is Cloud Life in korte tijd uitgegroeid tot de go-to security Partner in Nederland. En dat delen we graag!

Roderick is de oprichter van Cloud Life. Daarnaast is hij Cloud Consultant, Trainer en Cloud Security specialist. Hij heeft ervaring met SharePoint en aanverwante technologieën sinds 2006, beheert en werkt met Office 365 sinds de dag dat het uitkwam(!) en is onderdeel van de Microsoft Partner Advisory Board op het vlak van Microsoft Enterprise Mobility + Security. Geen vraag is hem dus te gek. Wil je iets weten over Office 365, Azure of Security? Stuur een mailtje door op de knop hieronder te klikken! Roderick denkt graag met je mee.