Cloud life

Modern werken zonder zorgen. Voor iedereen.

Cloud Life; een nieuwe aanpak voor een nieuwe manier van werken.

Succes begint volgens ons bij de eindgebruiker. Bij jou.
Wij zorgen ervoor dat jij op een moderne en veilige manier kan werken én begrijpt hoe alles werkt.

Onze projecten eindigen niet bij een implementatie of oplevering. Wij zorgen ervoor dat jij en je collega’s volledig vertrouwd raken met de nieuwe manier van werken. En ondertussen zorgen wij ervoor dat alles veilig en online blijft.

Wij geloven in het eenvoudige niet het complexe. Geen lange meetings, maar duidelijk en heldere uitleg. Vanaf dag één weet je direct wat je aan ons hebt. Wij geloven volledig in de technologieën waar wij specialist in zijn, en dat merken onze klanten

Wij zijn erkende specialist in veilig werken in de cloud. Wij helpen jouw organisatie aan alle voordelen van de moderne werkplek, zonder zorgen over datalekken, malware, hackers, en meer.
100% efficiënter werken, 99% minder risico’s.

Wij geloven dat de toekomst vandaag is en vertrouwen daarom volledig op de cloud. Van ons eigen werk tot opgeslagen foto’s van onze vrienden en familie in de cloud. De cloud is ons leven en wij delen graag onze kennis en passie met jou en je organisatie.
Wij maken Cloud gemakkelijk en veilig.

 

Wij zijn Cloud Life.

Wij zijn anders.

Wij hebben een andere kijk op project en beheer. Wij zetten de mens centraal in plaats van de techniek en houden van aan- en doorpakken zonder onnodig lange fases. Ervoor zorgen dat techniek als middel jullie werk beter, efficiënter en prettiger maakt is ons doel.
Wij begrijpen alle aspecten van een project. Van het design tot details in techniek. Zo hoef jij nooit op antwoorden te wachten. 

Wij zijn overtuigd dat een project en consultancy niet stopt bij oplevering. Onze focus ligt op een langdurig succesvol platform, en dat is uniek. Wij maken een verschil met onze aanpak, zodat jouw organisatie de Microsoft producten kan gebruiken waar ze voor bedoelt zijn. Zonder zorgen. Wij werken voor jou zodat jij je op je werk kunt richten.

Wij werken op het snijvlak van mens en techniek, waardoor wij beiden begrijpen. Wij werken met een doel en krijgen er energie van als wij jou kunnen helpen een verschil te maken. Anderen helpen zit in ons DNA, en dat merk je. 

De kosten voor onze Cloud Life Services verschillen per omgeving en de wensen van jouw organisatie, maar zijn altijd realistisch en eerlijk. Voor een vrijblijvende prijsopgave neem je simpelweg even contact op.

Vragen?

Neem contact met ons op. We komen graag vrijblijvend langs en bespreken de mogelijkheden.